Over Driehoeven Melktechniek

Met ruim 100 jaar ervaring in de melkveehouderij kennen wij de uitdagingen waarmee u elke dag te maken hebt. We delen de passie voor de melkveehouderij en doen alles om u optimaal te
ondersteunen. We streven naar een langdurige relatie met u.

We nemen de tijd om uw bedrijf goed te leren kennen. We verdiepen ons in uw uitdagingen, uw vee, uw markt. Pas daarna beginnen we over oplossingen en producten. Deze oplossingen bieden we samen met GEA Farm Technologies. Zo bent u ervan verzekerd dat u de beste kwaliteit hebt en altijd voorop loopt in techniek. Samen bieden wij álles voor de melkveehouderij. We creëren de optimale omstandigheden in uw stal: een gezond klimaat, goed comfort en hygiëne voor uw koeien. Met Driehoeven Melktechniek hebt u een betrouwbare partner met meer dan 100 jaar ervaring en een goede
reputatie. Wij bieden een uitstekende service, zodat u zorgeloos kunt focussen op waar u goed in bent: uw bedrijf
leiden

Gezonde koeien geven melk van
goede kwaliteit. Wij begrijpen wat
melkveehouders nodig hebben om hun
bedrijf met succes te runnen.

GEA Farm Technologies

Driehoeven Melktechniek is dealer van GEA Farm Technologies. GEA is sinds 1926 toonaangevend als leverancier van innovatieve oplossingen voor melkveebedrijven wereldwijd.

Samen bieden we totaaloplossingen voor het melken en de opslag van melk, (automatische) voersystemen, mestmanagement, stalinrichting, oplossingen voor jongvee en geïntegreerde hulpmiddelen voor (melk)bedrijfsmanagement.
Van individuele producten tot complete, geïntegreerde melksystemen; de innovatieve technologie van GEA wordt ontwikkeld en geproduceerd volgens de meest recente richtlijnen en gecertificeerde kwaliteitsnormen. Als expert is GEA een betrouwbare partner van melkveehouders over de hele wereld, om te helpen hun toekomst met succes en op een duurzame manier te managen.
Kijk voor meer informatie op www.gea.com.

Partners

Verder werken we met een aantal partners:

  • Ecolab
  • Kerbl
  • ATO Agro
  • Suevia
  • La Buvette
  • Hypred
  • Timac
  • Veeservice

Wilt u een maatwerkadvies?

Bel dan met één van onze adviseurs: 013 – 3039030.
We helpen u graag verder.