logo Waikato en Tessa

Driehoeven Melktechniek

Voor een duurzame en winstgevende melkveehouderij

Wij begrijpen wat melkveehouders nodig hebben om hun bedrijf duurzaam, met oog voor dierenwelzijn en succesvol te runnen.

Het begint met luisteren. Zodat we uw behoefte begrijpen. Pas daarna ontwikkelen we oplossingen.
Driehoeven Melktechniek is importeur van Waikato milking systems en Tessa dairy machinery. Ook werken we samen met Royal de Boer stalinrichting. Zo bieden we totaaloplossingen voor de melkveehouderij van de toekomst – voor koeien en geiten.

Melkwinning

Waikato milking systems biedt melksystemen en (management)technologie om productiever, winstgevender en hygiënischer te melken met oog voor mens, dier en milieu. Zo verhoogt de waarde van uw zuivel.

Melkverwerking

Zelf melk verwerken tot kwalitatieve zuivel is winstgevend. Tessa zuivelverwerkingsmachines levert pasteuriseerapparatuur, vulmachines en complete zuivelverwerkingsinstallaties op maat.

Stalinrichting

Een milieubewuste stalinrichting van Royal de Boer draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van uw koeien. En een hoog rendement voor u. Van loopstallen, boxen, voerhekken tot drinksystemen.

Service

Storingen voorkomt u met preventief onderhoud. Toch problemen? Bel onze 24/7 storingsdienst. We onderhouden ook al jarenlang Surge/Westfalia melkmachines. Onze routewagen levert (hygiëne)producten en onderdelen.

De kwaliteit van Driehoeven

Driehoeven Melktechniek heeft ruim 110 jaar ervaring in de melkveehouderij. Samen met Waikato, Tessa en Royal de boer staan we voor een goede prijs/kwaliteit en hoog serviceniveau.

Binnenkort lanceren we onze nieuwe site.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

De kwaliteit van Waikato

Waikato is een van de grootste producenten van melksystemen en toonaangevende slimme technologieën. Het uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor zowel kleinere melkveehouders tot grote intensieve 24/7-bedrijven met koeien of geiten.

We zijn exclusief Waikato-importeur voor de Benelux.

De kwaliteit van Tessa

Steeds meer melkveehouders breiden hun bedrijf uit met het zelf verwerken van hun melk tot één of meer zuivelproducten. Want het rendement is goed en de consumentenvraag naar kwalitatieve, lokale zuivel groeit. Wij adviseren u over het zelf zuivelen met Tessa melkverwerkingsapparatuur dat bij ú past, uw veestapel en stal. Bij Tessa staan kwaliteit, voedselveiligheid en maatwerk centraal.

De kwaliteit van Royal de Boer

Als uw koeien zich op hun gemak vullen in hun leefomgeving blijven ze langer liggen met een hogere melkproductie tot gevolg. De ligboxen, koematrassen en voerhekken van Royal de Boer (al sinds 1869) helpen u het optimale uit uw stal te halen. Het dierenwelzijn is daardoor optimaal met optimaal rendement voor uw bedrijf.

Wilt u een advies op maat?

Bel dan met één van onze adviseurs: 013 – 3039030.
We helpen u graag verder.

Vacatures

Wij zoeken een
Monteur melktechniek AMS/CMS