Melkstallen

Driehoeven Melktechniek biedt melksystemen die gemakkelijk aan te passen zijn aan de eisen van uw bedrijf.

U kunt kiezen tussen groepstallen en melkcarrousels. Onze oplossingen bieden u meerdere voordelen: een hoge capaciteit, professionele melktechniek en een optimaal werkgemak voor de melker, zonder het comfort van de koe uit het oog te verliezen.

Afhankelijk van uw eisen kunnen wij u melksystemen leveren voor alle type veestapels. U kunt kiezen tussen verschillende melkstellen, melkbesturingsunits en accessoires voor melkstallen.

Melkcarrousels

Met hun snellere koeverkeer en vereenvoudigd overzicht over de melkplekken, stellen onze melkcarrousels u in staat om uw melkroutine te verfijnen en een hoog niveau van koecomfort te verzekeren. Andere voordelen zijn de hogere doorvoer, de verkorte werktijden en de lagere werkbelasting. Daarnaast kan het systeem gemakkelijk worden onderhouden en gereinigd dankzij de open standplaatsen en de slank vormgegeven bedienings- en functiezuilen. Dankzij dit totaalconcept verhogen de melkcarrousels van GEA de efficiëntie van uw hele melkveebedrijf.

Visgraatmelkstallen

Dankzij hun hoge functionaliteitsniveau en goed uitgedachte ontwerp, zorgen visgraatmelkstallen voor een snelle en stressvrije melkroutine voor zowel de koeien als de melkers.
De beproefde concepten zijn geschikt voor de professionele melkveehouderij. Voor de melkers zijn er veel voordelen: eenvoudige bediening en reiniging van de melkstallen, kortere looplijnen en een ergonomische en veilige werkomgeving.

Zij-aan-zij-melkstallen

In de moderne melkveehouderij worden koeien 365 dagen per jaar drie maal per dag gemolken. De ervaring met onze zij-aan-zij-melkstallen is dat ze in staat zijn om het melken van middelgrote en grote veestapels soepel en snel te laten verlopen. Het grote voordeel van de zij-aan-zij stallen is comfortabel en veilig melken: het aansluiten tussen de achterpoten biedt deze voordelen. Daarnaast staat dit staltype garant voor een hoge capaciteit met de kortste looplijnen voor de melker.
Wij bieden verschillende varianten zij-aan-zij stallen: van eenvoudige standaard uitvoeringen tot zeer geavanceerde modellen waarbij de mogelijkheden van voeren en rapid-exit zijn geïntegreerd.

  • Excellent
  • Comfort Top
  • Swing over
  • Geiten melkstallen