Melkwinning

Meer waarde met precisie melkveehouderij

De uitdagingen in de melkveehouderij zijn groot. Driehoeven Melktechniek biedt samen met Waikato Milking Systems technologische oplossingen voor de precisie melkveehouderij. Hierdoor verbetert de productie, wordt uw bedrijfsvoering winstgevender en zijn diergezondheid en dierenwelzijn in balans!

Waikato milking systems: betere prestaties en productiviteit met slimme technologie

Waikato heeft innovatieve oplossingen die de productiviteit, duurzaamheid en winstgevendheid van uw melkveehouderij verhogen. Zo kunt u de uitdagingen waarmee u als melkveehouder wordt geconfronteerd, het hoofd bieden. Door onze samenwerking met het internationale Waikato zijn melksystemen en slimme technologieën voor het precisie melken van koeien en geiten voor Nederlandse boeren beschikbaar. Met dit brede assortiment verbeteren de prestaties, productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf. Voor de kleinere of grote 24/7-melkveehouder!

Hoe komen we tot de beste oplossing voor úw bedrijf?

Onze adviseurs beginnen met luisteren. Hierbij worden uw uitdagingen en vragen duidelijk. Daarna kijken we welke oplossing(en) geschikt zijn voor uw bedrijf – voor nu en de toekomst. We hebben hierover nauw contact met het team van Waikato Miking Systems. Want elk bedrijf is uniek en zo hebt u maximaal profi jt van hun wereldwijde kennis, ervaring en de beproefde Wailkato-systemen.

Waikato-oplossingen die:

• Inzicht en monitoring van prestaties
• Melkvee-gezondheid en dierenwelzijn verbeteren
• Melkproductie verhogen

Inzicht en monitoring van prestaties

Meten is weten – ook in de melkveehouderij. De managementsystemen van Waikato zijn uitgerust met de modernste technologie. Hiermee verzamelt, volgt en analyseert u gegevens uit verschillende bronnen; op koe- en kuddeniveau. Met deze inzichten kunt u de juiste beslissingen nemen om waar mogelijk en nodig de melkprestaties en de gezondheid van uw melkvee te verhogen, verbeteren en beheren.

Melkvee-gezondheid en dierenwelzijn verbeteren

Gezonde koeien en geiten en daarmee ook dierenwelzijn staan voor u en ons centraal. Moderne apparatuur zoals speensproeisystemen verhogen de hygiëne. De identificatiesystemen signaleren snel dieren met gezondheidsproblemen of geven informatie over hun vruchtbaarheid zodat u actie kunt ondernemen. Waikato past de nieuwste inzichten toe in hun systemen en blijft hierbij innoveren.

Melkproductie verhogen

Een goede melkgift is het resultaat van gezond melkvee. Met de geavanceerde oplossingen van Waikato richt u het melkproces efficiënt in. En zorgt u voor maximale productie die voldoen aan de hoogste melkkwaliteitsnormen. Bijvoorbeeld met de technologieën voor het koelen van melk of melkstelafname. Deze automatische melkstelafnamesystemen verkleinen de kans op verwondingen en op te veel of te weinig melken. Ook halveren ze de aansluittijd van de melkstellen en meten en controleren ze nauwkeurig de melkkwaliteit.

Installatie en service Waikato-systemen

Tijdens en na de aankoop begeleidt het team van Driehoeven Melktechniek u intensief bij de ingebruikname van de systemen en het lezen van de data. Zodat u de gebruiksvriendelijke technologie maximaal kunt inzetten voor een maximale prestatie!

Meer weten over welke oplossing op maat Driehoeven Melktechniek en Waikato voor uw melkveehouderij hebben?

Bel dan met een van onze adviseurs: 013 - 3039030.