Vacature: Service Technicus AMS / CMS

Heb jij een technische opleiding in de elektronica / mechatronica en zou jij je kennis en ervaring graag in willen zetten in de agrarische sector? Als Service Technicus AMS / CMS ga jij elke dag op pad van stal naar stal om te werken aan de meest uiteenlopende melkwinningsinstallaties. Als je afwisseling zoekt, ga je die in deze functie zeker vinden!

Meer weten over deze functie?
Mail Pieter Copal, pieter@driehoeven.com of bel 013-3039030.

Wat ga je doen?
Als Service Technicus AMS / CMS krijg jij een uitvoerende functie binnen ons team van servicemonteurs. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en periodiek doormeten van melkwinningsapparatuur zoals deze gebruikt worden in de melkstallen en automatische melksystemen bij onze klanten. Met een service bus ga je op pad om de melksystemen te optimaliseren, te repareren en te verbeteren met dank aan jouw kennis en ervaring. Je bent in staat complexe vraagstukken te doorgronden die verband houden met de diverse processen binnen de melkveehouderij. Na een ruime inwerkperiode ga je meedraaien in de 24-uurs storingsdienst bij onze klanten in Zuid-Nederland.

Wat voor Service Technicus zoeken wij?
• MBO / HBO werk- en denkniveau
• MBO / HBO technische opleiding elektronica / mechatronica
• Ruime ervaring in zowel het onderhouden van als het doormeten van melkstallen en automatische melksystemen is een pre
• Bereidheid tot volgen van cursussen en opleidingen
• Affiniteit met de melkveehouderij
• Verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van een uitdaging
• Analytisch vermogen m.b.t. de diverse processen bij de melkveehouder
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden
• Bereidheid tot het meedraaien in de 24-uurs storingsdienst

Wat bieden wij
Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een innovatief vakgebied, met uiteraard een daarbij passend, goed salaris. Daarnaast ga je aan de slag in een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Interne en externe opleidingen worden aangeboden.

Driehoeven melktechniek BV is een solide werkgever welke hoogwaardige technische installaties levert aan de melkveehouder.

Meer weten?
Meer weten over deze vacature? Wil je een dag meelopen en ervaren hoe het is om als Service Technicus AMS / CMS bij ons te werken? Neem dan contact op met Pieter Copal 013-3039030 of per mail naar pieter@driehoeven.com.