Wat ga je doen als onderhoud- en servicemonteur?

IMG-20210722-WA0038-1024x467

Altijd al als monteur aan het werk gewild in de agrarische sector? Dit is je kans! Ga binnen ons team van monteurs aan de slag als onderhoud- en servicemonteur. Wij garanderen je een unieke, veelzijdige, afwisselende baan waarbij je elke dag van stal tot stal op pad gaat!

Meer weten over deze functie?
Mail Pieter Copal, pieter@driehoeven.com of bel 013-3039030.

Wat ga je doen als onderhoud- en servicemonteur?

Als onderhoud- en servicemonteur ga jij aan de slag met het onderhouden en periodiek doormeten van melkstallen en melkrobots. Onze klanten zijn melkveehouders die gebruik maken van melkwinningsinstallaties van GEA. Jij gaat van klant tot klant met je eigen service bus om aan deze mooie, complexe systemen te werken. Uitdaging genoeg! Ervaring is absoluut een pré, maar we staan ook open voor een ervaren monteur die graag de agrarische sector in wil.  Affiniteit met de melkveehouderij is natuurlijk van belang, dat levert ook mooie gesprekken op als je tijdens je koffiepauze bij de melkveehouder aan de keukentafel zit.

Wat voor servicemonteur zoeken wij?

• MBO / HBO technische opleiding elektronica / mechatronica.
• Ruime ervaring in het onderhouden en het doormeten van melkstallen en automatische melksystemen is een pré
• Bereidheid tot volgen van cursussen en opleidingen
• Affiniteit met de melkveehouderij
• Verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendig
• Analytisch vermogen m.b.t. de diverse processen bij de melkveehouder
• Goede communicatieve vaardigheden
• Bereidheid tot het meedraaien in storingsdienst

Wat bieden wij?

Als je bij ons aan de slag gaat, ben je verzekert van een uitdagende en afwisselende functie in een innovatief vakgebied. Als onderhoud- en servicemonteur ben je onmisbaar voor onze klanten en daar hoort een passend salaris bij. Ons team kenmerkt zich door een open en professionele bedrijfscultuur waar er veel ruimte is voor eigen initiatief. Om je te blijven ontwikkelen kan je gebruik maken van interne en externe opleidingen. Driehoeven melktechniek BV is een solide werkgever welke hoogwaardige technische installaties levert aan de melkveehouder.

Meer weten over deze vacature? Wil je een dag meelopen en ervaren hoe het is om als onderhoud- en servicemonteur bij ons te werken? Neem dan contact op met Pieter Copal 013-3039030 of per mail naar pieter@driehoeven.com.