Bespaar tijd met de voeraanschuifrobot en verbeter de gezondheid van de koeien.

De belangrijkste voordelen in één oogopslag

  • Minder werk, flexibelere tijden
  • Dag en nacht betrouwbare beschikbaarheid van voer voor elke groep koeien
  • Grotere opname van droge stof
  • Minimale voerverspilling
  • Gezondere koeien, grotere vruchtbaarheid
  • Hogere melkopbrengsten
  • Meer winst
  • Betere duurzaamheid en ecologische voetafdruk

Flexibele plaatsing van het parkeer- en laadstation

De positie- en routebepaling van de volautomatische voeraanschuifrobot gebeurt met een transponder, sensortechniek en een gyroscoop die in de stalvloer verzonken zijn en dus niets of niemand hinderen.

Betrouwbare werking met de Smart Drive-functie

De sterke F4800 heeft een draaiende trommel van roestvrij staal, die wordt aangedreven door een elektromotor met intelligente snelheidsregeling. Grote of ongelijkmatige hoeveelheden voer voor het voerhek zijn dus geen enkel probleem.

Snel en veilig, ook in grote stallen

Ook in een grote stal voldoet de F4800 perfect aan de eisen. Twee motoren met efficiënte hypoïdale overbrengingen drijven de aanschuifrobot op twee snelheden aan – met 12 of 6 meter per minuut.

Variabele tijd- en routeplanning

Het voeren van verschillende groepen koeien brengt bepaalde behoeften en eisen met zich mee. Hieraan wordt moeiteloos voldaan dankzij de specifieke tijdschema’s en routeplanningen die kunnen worden ingesteld met de software van de F4800.

Obstakels? Geen probleem

Ongelijkheden, hoogteverschillen of drempels zijn geen probleem voor de GEA DairyFeed F4800, want dankzij de liftfunctie kan hij zijn “rok” optillen en elke hindernis overwinnen.

GEA kent de behoeften van veehouders als geen ander. Ons team biedt oplossingen om maximale efficiëntie, consistente melkkwaliteit en betere prestaties van de veestapel te realiseren.

In samenwerking met u en uw personeel kunnen we het maximale uit uw bedrijf halen, met gezonde koeien die op topniveau presteren.

Voor meer informatie neem contact met ons op.